Invitasjon til julemøtet

SOUVENIR NORMAND
JULEMØTE onsdag 13. desember 2017 KL. 19.00
FRANKRIKE ETTER PRESIDENTVALGET VÅREN 2017
Emmanuel Macrons Frankrike

Foredrag ved førsteamanuensis Kjerstin Aukrust

Kjerstin Aukrust er førsteamanuensis i fransk litteratur og kulturkunnskap ved Institutt for litteratur områdekunneskap og europeiske språk (ILOS) ved Universitetet i Oslo. Hun har fransk politikk som et av sine spesialområder. I forbindelse med presidentvalget 2017 var hun en flittig bidragsyter i norske media. På julemøtet vil hun orientere om hvordan Macron kom til makten, hvordan det har gått i Frankrike og hvordan det politiske landskapet har forandret seg etter at han gikk av med seieren.


STED: Stabekk og Jar Seniorsenter, Ringsveien 2, Stabekk

For å komme til sentret fra Oslo kan man for eksempel ta buss 130 eller 150 som stopper ved Stabekk kino. Sentret ligger like ovenfor i et lite veikryss. 150-bussen starter ved Oslo bussterminal og har flere stoppesteder i sentrum (Hammersborggata, St. Olavs plass, Nationaltheatret etc.) 130- bussen starter ved Skøyen, stopper ved Lysaker og bortetter. Sjekk med Ruter!

Det blir som vanlig servering (kr.150), og vi må ha bindende påmelding senest lørdag 9. desember til André Damslora: adamslora@hotmail.com, tlf. 92098877 (send gjerne SMS), eller Turid Henriksen: t.l.henriksen@ilos.uio.no, tlf. 97022207. NB: Turid er bortreist mellom 29.11 og 11.12 og treffes ikke på telefon eller mail i dette tidsrommet.

Vel møtt!
Styret

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s